Hoe een acteur te zijn

als je blijft leven een complete fantasierijke leven, en wanneer u Pobra de hoogste incentives? Deze zorg is te begrijpen Maria Vargas OSU als in de zeventig-vierde jaar ten slotte, verkregen de Nobelprijs omdat Colombiaanse Maker van het magisch realisme van Gabriel Garcia Marquez voor eeuwig (28 jaar oud) voor hem, akitio stockholmska medaille. Marquez, helaas, niet meer onder de levenden, maar Vargas OSA helemaal druk. Sommige stellen ook dat de Peruaanse schrijver als Dorian Gray, niet oud.

acteur

Het arsenaal acteur van de spaanse theater in Madrid

uitgebreid met een ongewoon programma van “de Geschiedenis in de tijd van kwelling” en op de eerste fase hij verscheen Mario Vargas OSA in zijn zeventig-achtste jaar. De eenvoudige waarheid dat laureata Nobel korte perusio van de acteur, trok veel aandacht, dus alle tickets voor “Verhalen in de tijd van de cholera”, waaruit blijkt slechts aan 1. Maart, op de markt gebracht. VERENIGDE STATEN italiaanse edelman van 14. eeuw en ook 4 bekende spaanse sterren vertelt interessante en grappige verhalen in een kasteel, terwijl buiten, in een afgelegen stad wordt geregeerd door goddeloze tijd. Kwelling voor haar voor hem.

Een deel was gebaseerd op Bokacheva “Decamerone”, maar, zegt Vargas OSA, dit spel is relevant vandaag de dag, over het “terrorisme, epidemie”. Vandaag de dag, het terrorisme, de foltering die de dood verspreidt over de hele wereld.

Vargas OSA wordt beschreven hoe in het Oog springende gepresenteerd in het theater. “Sommige van de verhalen die ik aangepast, heel vrij, en ik weet dat ik hield in de handen van de oorspronkelijke, sommige acteur onderdelen heb ik scraia, en soms heb ik de tekens”, zei dat Madrid “Pais”.

De hal in het spaanse theater te realiseren, volledig gerenoveerd: de fase in het midden, en ook rondom het was een werf, waar hij rustte op de doelgroep.

Maar echt voelt laureata Nobel, wanneer alle ogen zijn op hem, en hij verlangt te onthullen leven van de kunst in die toch newbie?

Vargas naar deze zorg is vaak responsed aan verslaggevers

Zelfs wanneer hij ontving de Nobelprijs voor de beloning en ook rond zijn persoonlijkheid en van de acties draaide wereldsgezindheid, of wanneer hij nam deel aan het project in Peru van de jaren negentig, toen hij schreef zijn eerste baan, hij voelde geen paniek, als wanneer tien dagen terug was het beste te spelen zijn laatste rol in Madrid.

“Ik was echt bang, ik ben stress,” vertelde hij de druk op journalisten op een persconferentie voor het Hoofd van de staat gehouden, een evenement aan het einde van januari. “Echter, op het moment, ik ben het voor spanning en verhoogt ook. Ik schijn als een jongen.” Zijn woorden communiceren de spaanse media, de London “voogd”.

Wat de volgende dag na de beste, Pilar Reyes, vooruitlopend op de posten van het huis die van de uitgever van de werken van Vargas Gebruik in Spanje, voorzien van nog meer informatie voor “Pais” als één van de weinige levende pioniers Latinoamerica literarnih boom, stak het dek.

“De acteur voor de prestaties en ook de andere sterren, en niet alleen mij. Vooral was ik bang dat ik vergat de boodschap, niets fout doen. Wat is het vuil was … soms heb ik zelfs Pamesa om dit alles uit.”
Kwamen naar de première nasienie mensen van Madrid.

En Ook Vargas OSA? Deskundig zeggen dat het leek alsof hij werd geboren op de planken. En ook dat gewoon deze man in achtenzeventig jaar van leeftijden, recht in een jonge man. “Een wonder gebeurde,” zegt luid een van de commentatoren van de traditionele publicatie “ABC”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *