De populairste romantische films

Zoals elk jaar in februari zijn niet alleen de films die Oscar-nominaties hebben gewonnen populair. De bioscoopschermen bevatten ook schilderijen met romantische  als hoofdthema de romantische. En je hoeft niemand uit te leggen welk februari-feest het is. Gedurende deze tijd zijn we ook blij films om te zoeken naar iets oudere titels en recente producties die we om welke romantische films reden dan ook niet hebben kunnen zien. Ons doel is niet altijd de eerste romantische komedie, nadat we hebben gezien dat we tot de conclusie zijn gekomen dat ze echter noch romantisch, noch zelfs meer belachelijk waren. Gelukkig hebben we veel leuke romantische films, waarvan de makers ja – gericht op het klassieke liefdesverhaal, maar dat weerhoudt hen er niet in deze, niet te zorgen voor de rest, dat interessant is geschreven, formidabel helden, prachtige foto’s en muziek te nemen. We hadden het geluk dat we zulke foto’s heel vaak hadden gezien, dus we zullen je graag een paar titels geven.

Een leuke romantische film hoeft geen happy end te hebben

Een romantische romantische komedie is meestal (helaas) een zeer voorspelbare film. De makers willen, om zich aan de strakke frames van dit genre te houden, de toeschouwer tevreden stellen en hem zo een einde brengen, wat we in principe kunnen verwachten voor de vertoning. Dus vanaf de eerste scène, weten we dat iedereen zal “lang en gelukkig leven,” slechte karakters krijgen als zijn eigen, en degenen die romantische  zich sterk houden van toegejuicht door ongeluk zal romantische films ook de liefde van zijn leven te vinden. Natuurlijk schrijft het leven verschillende scenario’s en het kan gebeuren dat iemand rechtstreeks uit de klassieke romantische komedie een voorproefje van gevoelens krijgt. Echter, veel meer is in dergelijke gevallen dat fantastisch gevoel, wat er met ons gebeurt, films niet altijd eindigen als een sprookje verloving, huwelijk op het strand en de huwelijksreis naar de andere kant van de wereld. Als veel meer dichter bij je net zulke klimaten verre van ideaal, kijken naar een van de belangrijkste films in het acquis Sofia Coppola, de Lost in Translation, 500 Days of Summer Marc Webb, of One Day, geregisseerd door Lone Scherfig, gefilmd gebaseerd op het gelijknamige boek van David Nicholls van hetzelfde titel.

Leuke romantische film, het is niet alleen het verhaal “zij en hij”

Carol briljante Cate Blanchett en Rooney Mara in de hoofdrollen, al genomineerd voor de Oscars dit jaar Die dagen, die nachten, die wordt ondersteund door Luca Guadagnino, beelden die ook praten over warm gevoel. Maar niet volledig films geaccepteerd door anderen, geheim gehouden of gedoemd te mislukken. Het verandert niets aan het feit dat deze verhalen, alsmede deze, hoe ze werden getoond – hetzij door middel van mooie shots of verbazingwekkende soundtrack – trekken vanaf het begin en verblijf bij ons voor een zeer lange tijd. Soms verschijnt er een extra maar even belangrijke thread. Zoals de dood van een geliefde en de rouw waarmee een van de helden te maken heeft. Dit thema vindt u onder andere in de film Tumbledown, wiens Poolse titel No Way is. Rebecca Hall speelt muziek in hem, een muzikant die tragisch is overleden, het is niet helemaal bekend om welke reden. En om het verlies aan te pakken en tegelijkertijd haar geliefde niet te vergeten, romantische films besluit haar heldin Hannah romantische een boek te schrijven. De schrijver Andrew, Jason Sudeikis, wil haar helpen, die in dit schilderij geregisseerd door Sean Mewshaw heeft bewezen dat hij niet alleen goed in komische rollen valt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *