2016 beste films van het genre drama

2016 beste films van het genre drama

Er waren een aantal leuke verrassingen in het laatste jaar is het film aanbod.Een jaar is voorbij, waarna het tijd is om te vatten wat de goede en slechte dingen die we kregen in de afgelopen 12 maanden. De film is in een aantal verschrikkelijke vorm, maar gelukkig in 2016, een verblijf echt een goede film.

Cloverfield Lane 10 (Dan Trachtenberg): 2016

Cloverfield Lane 10 (Dan Trachtenberg): 2016een van de verrassing film, die voor een groot deel was J. J. Abrams, de maker van het werk, die door het jaar draaien van de film kan worden genoemd een thriller.

Het is de creatie van die zeldzame films, waarvan er één is een theorie die ik niet uit te houden tot de credits voorbij rollen, want ongeveer elke 20 minuten om te vernietigen alle idee van een geheel andere richting te nemen van de kijker.Cloverfield Lane 10 hitchcock thriller van tradities geciteerd, maar een special commendation John Goodman is griezelig evolutie.

De botten en de hoofdhuid (S. Craig Zahl): Het wilde westen vindt plaats op het jaar van de vreemdste film, die op een gegeven moment was een kannibaal van de stralende team door middel van de western. De twee genres nog steeds individueel zeldzaam, de hongaarse theaters, laat staan samen. De film is niet alleen het ongewone concept worden genoemd in 2016 een van de beste, maar de humor, de griezelige sfeer en geweldige personages.

Rouge leider – Een Star Wars-verhaal (Gareth Edwards): In Star Wars VII.deel weinig spasmen ‘ s succes, maar, gelukkig, Disney was in staat om te ontspannen en de 2016 Malafide Individu is geen nostalgie voeding, maar had ook een eigen verhaal.

De laatste Star Wars film IV. deel na het plaatsvindt. Het genre is ook verschillend van de vorige, echter, dit is ook gewoon goed voor het verhaal. De khmer-leider is een leuke oorlog film, en het laatste derde spanning voor een tweede release.

Een aardige vent (Shane Black): Meer dan 10 jaar, Shane Black terug naar het genre naar iets dat ze echt goed. De legendarische schrijver-regisseur, hij bleef de Goede jongens, waar in 2005 het Bang, bang en met een kus te stoppen, dus kregen we een vette grap van noir-elementen herstel buddy cop film, niet het verhaal, maar de actie was meer uitgesproken. De Goede jongens tempo is vrij ontspannen, maar de humor is geweldig, en Russell Crowe en Ryan Gosling een stellaire spel.Spotlight – Een onderzoek naar details (Thomas McCarthy): dit is De beste film in de categorie won een Oscar in 2016, de spanning gevulde film die vrij is van hollywood-over-uit. De Schijnwerper op de werkelijke gebeurtenissen voeding.

Het verhaal, volgens een team van journalisten begonnen te trekken uit de pedofiel met beschuldigde priesters zaken in de doofpot katholieke kerk. Het onderwerp is serieus, dus dan negeer je de dramatische overbelasting van de film, die herinnert aan de traditionele gedrukte pers.

Bedoel acht (Quentin Tarantino): West-vermomd als een thriller is Quentin Tarantino ‘ s achtste film, die ongeveer acht vreemden, onder één dak in een sneeuwstorm. De film misschien heeft het recht om een gesprek met de directeur van de slechtste werk, dat het niet hebben van een held die echt gaat wroeten voor, omdat alle personages zijn schurken.

De wild west verhaal van een punt mysterie wijzigingen. Het mysterie in plaats van de tekens tussen de conflicten besproken. De discussie met en pistool duel met de directeur van de verenigde staten geschiedenis definiëren tegenover ze wilde vertegenwoordigen.

Aankomst (Denis Villeneuve): in 2016, het jaar van de beste sci-fi is ook een smartlap melodrama, kunnen ze worden genoemd, en Ted Chiang film van de week worden gehouden in de roman voor. De film precies begint als een hollywood-verbinding, de schepper van sci-fi, maar het verhaal laat gewoon het cliché van de route naar een onverwacht emotionele richting te blijven, maar terwijl hard sci-fi.

Met een zuiver hart (Tot Attila): Meerdere award-winnende land één van de beste films van vorig jaar, die in een rolstoel moordenaar. Tot Attila zo veel rekening met het scenario dat het bijna een verrassing werkte.

De Zuiver hart is een actievolle gangster film

De Zuiver hart is een actievolle gangster film, boeiend coming-of-age-drama en grote mond komedie. Het totale effect is toe te voegen aan de nooit belachelijk (anti -) helden, evenals het leven van de acteurs.

De kamer (Lenny Abrahamson): De amstetteni verschrikkelijke echte verhaal dat geïnspireerd is op de film, die je zou kunnen denken vol van hollywood effecten op jacht met je. De bedroevend donkere thriller regie, echter niet in het doel, de hartverscheurende manier om de invoering van de helden lijden.

Lenny Abrahamson is meer een ziel opheffen drama maakte de moeder geassocieerd met verantwoordelijkheid, en over wat te doen met een kind die zijn eerste 5 jaar in een kamer gedwongen om te besteden. De film is niet licht zondag middag film, maar het is belangrijk, ontroerend en tot nadenken stemmend kunstwerk.California dream (Damien Chazelle): eind 2016 gekomen om dit muzikale verrassing, die herinnert aan de golden age van hollywood, in de edelste tradities. De Whiplash directeur Damien Chazelle soortgelijke onderwerpen autopsie ondersteund, net als de vorige film, alleen nu meer ruimte gegeven aan emotie. De California dream is een geweldige film ervaring van iemand die wanhopig dromen van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *